Novosti

Tim “Čoko bananice” pobjednik prvog Supernova Hackathona

31.5.2023. 10:10

Prvi Supernova Hackathon održan je u sali Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.

Jednodnevno takmičenje u programiranju za mlade na temu digitalnog života stanara u stambenim zgradama organizovali su Supernova, Inovacioni centar Banja Luka, ETF i savez studenata ovog fakulteta.

Takmičarske ekipe su na kraju dana prezentovale svoje projekte za savremeno stanovanje nakon čega su odabrana najinovativnija rješenja.

Saznaj više
Još samo tri dana do Supernova Hackathona: Prijavi se i pokaži svoje programersko umijeće!

25.5.2023. 13:58

Ostalo je još samo tri dana do jednog od najiščekivanijih događaja u programiranju - Supernova Hackathona!

Organizatori - Supernova, Inovacioni centar Banja Luka, Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, uz podršku Saveza studenata ETF-a i Attend It udruženja građana, sa nestrpljenjem iščekuju početak ovog maratona u programiranju koji će se održati 29. maja.

Saznaj više
Predstavljamo vam mentore Supernova Hackathona 2023

22.5.2023. 11:10

Na takmičenju u programiranju koje će se održati 29. maja na banjalučkom ETF-u timovi će imati podršku mentora tokom izrade rješenja sa kojima će se takmičiti za bogat nagradni fond od 4.000 KM koji su obezbijedili kompanija Supernova i biznis inkubator Inovacioni centar Banja Luka (ICBL).

Svi mentori su iskusni profesionalci, spremni da podijele svoje znanje i iskustvo, a odabrani su zbog svoje ekspertize, posvećenosti i želje da pomognu učesnicima u postizanju njihovih ciljeva.

Saznaj više
Otvorene prijave za Supernova Hackathon

15.5.2023. 15:12

Supernova, Inovacioni centar Banja Luka, Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, uz podršku Saveza studenata ETF-a i Attend It udruženja građana, 29. maja organizuju maraton u programiranju pod nazivom Supernova Hackathon 2023.

Na takmičenje se mogu prijaviti svi studenti Elektrotehničkog fakulteta u Banjoj Luci, te sve osobe koje su završile studije na ovom fakultetu, do 30 godina starosti. Timovi mogu imati najmanje tri, a najviše pet članova. Svi timovi koji se kandiduju imaće na raspolaganju stručno osoblje pomenutih organizatora u vidu mentora za sve vrste pomoći.

Saznaj više
Prvi Supernova Hackathon 29. maja u Banjaluci

15.5.2023. 13:45


Supernova Hackathon u organizaciji Supernove, Inovacionog centra Banja Luka i Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci biće održan 29. maja.

Na hackathonu će učestvovati sadašnji studenti svih odsjeka i ciklusa studija banjalučkog ETF-a, kao i bivši studenti ovog fakulteta. Stoga ovaj događaj ima posebnu specifičnost a to je da će takmičarski timovi biti sastavljeni od studenata mladih entuzijasta i iskusnih kolega.

Saznaj više